Renovering af hus

Hos Aa-Byg Eftf. er vi eksperter, når det kommer til at renovere hus, og vi har især hjulpet mange kunder på Fyn, såsom fra Odense og Årslev.

Omfattende renovering af hus, facade og ejendom

Har du brug for en professionel tømrer i forbindelse med renovering af hus? Hos Aa-Byg Eftf. er vi eksperter, når det kommer til at renovere hus, og vi har især hjulpet mange kunder på Fyn, såsom fra Odense og Årslev. Vi tilbyder omfattende renovering af:

  • ​Facade
  • ​Hus
  • ​Ejendom.

En omfattende renovering kan både være med til at sænke din elregning, og det kan gøre, at du bedre kan udnytte pladsen i din bolig. Når vi hjælper vores kunder med en større renovering, anvender vi udelukkende nøje udvalgte byggematerialer, der kan være med til at ændre husets oprindelige arkitektur og stil.

Vi sørger naturligvis for at tage udgangspunkt i dine ønsker samt i dit budget, og vi taler derfor i fælleskab om, hvilke materialer der skal bruges, og hvordan vi kan foretage den mest energivenlige og attraktive renovering af dit hus.

Hvad koster renovering af hus?

Har du således brug for hjælp til en omfattende renovering eller en ombygning af hus, er vi de rette at tage kontakt til. Det kunne for eksempel være, at dit hus er meget gammelt, hvorfor det har brug for en kærlig hånd.

Men hvad koster renovering af hus egentlig? Det afhænger naturligvis af en lang række forskellige faktorer såsom omfanget af den enkelte opgave. Ligegyldigt hvad garanterer vi dog samtlige af vores kunder en fordelagtig pris, hvad end der er tale om en totalentreprise, en indvendig renovering eller ombygning.​

Kontakt os for et fordelagtigt tilbud

Har du behov for hjælp i forbindelse med renovering af hus, kan vi være behjælpelige. Vi tilbyder en omfattende renovering af både ejendom, hus, facade og udskiftning af vinduer, som kan resultere i, at du bedre kan udnytte pladsen, ligesom at du kan få sænket din elregning væsentligt.

Herudover bruger vi kun udvalgte byggematerier, der forbedrer stilen og arkitekturen på dit hus. Endelig skal det nævnes, at du hos os er garanteret en konkurrencedygtig pris, og det gælder uanset, hvor stor en opgave der er tale om.

Vil du gerne høre mere, skal du være mere end velkommen til at ringe på telefon 23 30 85 28 eller sende en e-mail til js@aa-byg.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så sender vi dig et gratis uforpligtende tilbud.